Ultimele stiri

Primarul speră că Timişoara va avea spital regional în viitor. De ce s-a supărat pe Victor Ponta

Faptul că Timişoara nu a primit niciun ban din partea Guvernului României, nici măcar în perioada în care exista USL, a fost discutat în repetate rânduri. Mai mult, atunci când guvernul a anunţat că Timişoara nu va avea spital regional, deşi alte oraşe, precum Clujul, vor beneficia de acest lucru, autorităţile locale şi-au exprimat nemulțumirea. Acum, Nicolae Robu este, din nou, dezamăgit de atitudinea premierului Victor Ponta, faţă de oraşul de pe Bega.

Primul Ministru a declarat că în buget mai există bani pentru construirea de spitale regionale, dar, în continuare, Timişoara nu pare să fie de interes pentru oficialii de la Bucureşti. Primarul Nicolae Robu spune că nu înţelege acest lucru şi a dezvăluit că e supărat pe premier.

„M-am mirat că nu avem un răspuns oficial, argumentat, de ce la Timişoara nu se poate face un spital regional. Mă nemulţumeşte această decizie a primului ministru şi a guvernului şi cred că este o decizie nedreaptă împotriva Timişoarei. Aştept să văd programele europene şi sper că vor fi eligibile şi proiectele de mari spitale şi dacă vor fi, încă avem şanse, prin noi înşine, să avem un spital regional”, a spus primarul, marţi.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*