Ultimele stiri

Primarul Timişoarei îşi împărtăşeşte impresiile despre vizita din Spania pe Facebook

Nicolae Robu

Primarul Nicolae Robu vrea să se asigure că timişorenii sunt la curent cu activitatea sa chiar şi atunci când nu se află în ţară. Astfel, edilul, care se află într-o vizită oficială în Spania şi Portugalia, şi-a făcut un adevărat jurnal de călătorie pe Facebook.

Conform postărilor sale de pe site-ul de socializare, primarul nu a avut prea mult timp liber. Aflat în Spania, în prima zi primarul a participat la nu mai puţin de patru vizite oficiale. Nici a doua zi nu a fost una mai liberă pentru primar, acesta participând la alte două întâlniri oficiale, plus alte vizite la „instituţii culturale proeminente”.

În a treia zi, respectiv vineri, primarul a anunţat că a participat la alte două întâlniri oficiale. Edilul a ţinut să-şi prezinte şi impresiile despre întâlnirile la care a participat.

„1. Am valorificat din plin oportunităţile avute de a promova Timişoara, atât in general, pur si simplu, cât şi ca oraş candidat la calitatea de Capitală Europeană a Culturii în 2021. Am punctat valentele Timisoarei de centru economic puternic, centru universitar puternic, centru cultural puternic, oras al tolerantei si respectului intre oameni
2. Spaniolii sunt oameni extraordinari, prietenosi, placuti si plini de initiativa, extrem de imaginative

3. Esentiale pt castigarea competitiei pt capitala europeana a culturii sunt proiectul cultural propus pt exercitiul de capitala, agenda culturala din anii premergatori depunerii candidaturii, infrastructura urbana la momentul depunerii candidaturii si angajata pt anul exercitiului de capitala”, a scris primarul pe Facebook.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*