Ultimele stiri

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, împlinește 60 de ani, astăzi

nicolae robu

Zi cu totul specială, astăzi, pentru primarul Timișoarei, Nicolae Robu. Edilul șef împlinește 60 de ani, iar încă de la primele ore ale dimineții s-a grăbit să le mulțumească internauților care deja i-au urat „La mulți ani!”.

„Vă mulțumesc din suflet, dragi prieteni! Da, astăzi, 28 mai, este ziua mea de naștere. Împlinesc al doilea set de 30 de ani de viață! :)) De viață trăită ardent, la mare intensitate mereu, cu mare pasiune, cu dragoste de ea, pur și simplu, de când mă știu. De viață presărată cu multe împliniri pe toate planurile, cu bucurii nenumărate, dar, ca a oricăruia și cu un număr de momente de gust amar, de momente grele. Vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune transmise începând cu ora 0.00 de astă noapte și vă asigur că voi rămâne, pentru totdeauna, așa cum mă știți, un om cu respect, cu dragoste de semeni, un om dedicat trup și suflet, în tot ce asumă, interesului public, un luptător vajnic în oastea binelui, în oastea polului plus, un om deschis, un om cu același mereu suflet tânăr. Un om pe care puteți conta!”, a scris Nicolae Robu pe Facebook.

În final, primarul Timișoarei a mai scris, în spirit de glumă, că „știu că nu arăt de 2×30 de ani, mi-ați spus-o mulți și… vă dau dreptate :)))”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*