Ultimele stiri

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, presat de rromii din clanul Cârpaci

Nicolae Robu

Nu i-au declarat război, dar țiganii din clanul Cârpaci fac presiuni asupra primarului Nicolae Robu. Cel puțin asta este concluzia la care a ajuns edilul în urma unui interviu oferit unui post TV.

Am primit o întrebare de la postul B1 TV dacă s-au făcut presiuni asupra mea din partea clanurilor. Eu nu mă las intimidat și am capacitatea de reacție și de luptă, dar totuși se întâmplă un lucru față de mine, spune primarul Nicolae Robu.

„Din partea clanului Cârpaci am avut o plângere penală pentru că nu i-am dat certificat de urbanism pentru o clădire de pe Loga. Nu i-am dat, nu pentru etnia sa, nu pentru că îl cheamă Cârpaci, ci pentru că aparatul tehnic din Primărie, directorul Direcţie de Urbanism, secretarul primăriei şi juristul care se ocupa de caz au spus că nu putem da certificatul de urbanism pentru că e un proces în derulare, povestește Robu. Între timp, procesul s-a terminat și Primăria a eliberat certificatul de urbanism, așa că procurorul de caz a clasat acea plângerea făcută de Cârpaci, considerând că nu este cazul începerii urmăririi penale pentru așa ceva.

„Clanul Cârpaci vine acum și atacă la Judecătoria Timişoara, rezoluţia procurorului, deși are certificatul de urbanism, dar după ce acel proces s-a încheiat, dovadă că noi am fost corecți. Dacă mă gândesc acum, eu cred că asta este o formă de presiune, o formă de intimidare . ‹‹Lasă că îți arătăm noi ție! Te tot agasăm cu lucruri de genul acesta până când te vei înmuia›› Pe mine nu o să mă înmoaie nimeni, să fie foarte clar”, a mai spus Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*