Ultimele stiri

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, primit de colegii din PNL cu două torturi inedite

tort nicolae robu

Aproximativ 400 de membri PNL și-au dat întâlnire, astăzi, la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, unde a avut loc Comitetul regional de coordonare al PNL Timiș.

Pentru că astăzi este ziua președintelui PNL Timiș, Nicolae Robu, colegii de partid s-au gândit să-i facă o surpriză și i-au oferit două torturi inedite. Mai mult, toți cei aproximativ 400 de liberali prezenți la acțiune i-au cântat primarului Timișoarei „La mulți ani!”, care astăzi împlinește 60 de ani.

Primul tort a fost unul cu două etaje, pe primul apăreau fotografii cu realizările primarului Robu, și anume Piața Libertății, Pasajul Michelangelo sau pista de biciclete de pe malul Begăi. Iar pe etajul al doilea al tortului erau fotografii cu Nicolae Robu din vacanță sau împreună cu nepoata sa. Ideea i-a aparținut deputatului Alin Popoviciu.

Cel de-al doilea tort i-a fost dăruit primarului Timișoarei de tinerii din PNL Timiș, ce avea o imagine în formă de like, binecunoscut fiind faptul că Nicolae Robu este îndrăgostit de Facebook.

Foto: Constantin Duma

11354708_652227021576855_1726143680_n

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*