Ultimele stiri

Primarul unei localități din vestul țării a făcut KO un consătean după ce i-a aplicat mai multe lovituri

banzinarie

Într-o discuție în contradictoriu, primarul unei comune din vestul țării și-a ieșit atât de tare din sărite încât i-a tras o bătaie zdravănă unui consătean. Petru Lorinţ, primar în localitatea Domaşnea, a fost surprins de camerele de supraveghere ale unei benzinării în timp ce îi aplica mai multe lovituri unui consătean. Victima a ajuns la spital în stare gravă.

Incidentul s-a petrecut, vineri, într-o benzinărie din Caraş-Severin. Alesul local se afla în benzinărie în momentul în care un angajat, aflat în timpul său liber a intrat în clădire. După un schimb de replici, la un moment dat, primarul a început să îl lovească pe localnic și nu s-a oprit până nu l-a văzut pe acesta că sângerează.

Loviturile i-au cauzat leziuni foarte grave victimei. Se pare că primarul nu ar fi lovit cu mâna goală, ci cu un obiect. Victima a ajuns în stare gravă la spital.

Se pare că între cei doi exista un conflict pornit în urmă cu mai mult timp de la exploatarea păşunii comunale.

Primarul din Domaşnea s-a ales cu dosar penal.

„În seara zilei de 25 aprilie a.c., poliţiştii de la Postul de Poliţie Domaşnea au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, de către un cetăţean, cu privire la faptul că a fost lovit de un bărbat în restaurantul unei staţii peco de pe raza localităţii Domaşnea. Echipa deplasată la faţa locului l-a identificat pe M.M., în vârstă de 46 ani, care prezenta leziuni la nivelul feţei şi care a declarat că L.P., în vârstă de 51 ani, l-a lovit cu pumnul fără niciun motiv. În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, arată IPJ Caraș-Severin.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*