Ultimele stiri

Primul bilanț al operațiunii „căruța pe drumurile publice”. În doar câteva zile, 16 căruțași au fost sancționați de polițiștii locali

Așa cum a anunțat deja, Poliția Locală are în atenție în continuare fenomenul circulației cu căruțele pe raza municipiului Timișoara, fenomen reclamat în mai multe rânduri de cetățeni.

Astfel, numărul căruțașilor sancționați ajunge la 16 în doar câteva zile, după ce și în cursul după-amiezii de ieri, alte trei persoane care circulau cu vehiculele cu tracțiune animală pe străzile V. Voiculescu, Martir Nagy Eugen și Sirius au fost depistate și sancționate cu câte 300 de lei.

Polițiștii Locali avertizează că în cazul în care persoanele care circulă cu căruțele sunt depistate în mod repetat se ia în discuție să fie confiscate aceste mijloace deoarece încurcă circulația celorlalți participanți la trafic, punând în pericol și conducătorii auto și pietonii. Mai mult, de nenumărate ori s-a dovedit ca aceste persoane transportă contra cost deșeuri pe care le depozitează la marginea orașului, de asemenea, o faptă ilegală.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*