Ultimele stiri

Primul eveniment fashion din Timisoara 2016

A venit si vremea primei prezentari fashion din 2016; dupa mult timp de la ultimele evenimente din domeniul modei, Timisoara trebuie sa respire aerul fashion si cochet al marilor orase europene. Este vremea ca in orasul de pe Bega sa se intoarca moda, sa apara creatori noi si sa fie prezentate colectiile creatorilor de moda locali publicului timisorean.

Primul eveniment fashion din acest an poarta semnatura Fashion Thursday Night si este organizat de Nouveau Bar in colaborare cu Seven Models Management. Invitatele speciale primei seri de fashion din Timisoara in 2016 sunt creatoarele de moda Andreea Diaconu si Daniela Ianka. Andreea Diaconu va prezenta colectia ei de rochii de seara in timp ce Daniela Ianka va veni in intampinarea fetelor care au decis sa faca pasul spre casnicie anul acesta, prezentandu-si colectia de rochii de mireasa.

Evenimentul va incepe joi seara la ora 21:00 la Nouveau Lounge & Bar, situat pe str. Gheorghe Lazar nr. 5, aproape de Piata Unirii. Fotomodelele din prezentare apartin celei mai puternice companii de modeling din Timisoara, Seven Models Management.Make-up-ul modelelor este asigurat de Emanuela Bejenariu (make-up by Ema) si Buliga Iulia ( specialist in make-up si microblading). Prezentatorul evenimentului va fi cunoscutul DJ si MC timisorean Geo Da Silva.

Data eveniment : joi, 11 februarie 2016 – ora 21:00
Locatie : Nouveau, str. Gh. Lazar nr.5 Timisoara
Link eveniment : https://www.facebook.com/events/192488591109901/
Informatii si rezervari la 0732 229 933

Anamaria (2 of 16)Bianca (6 of 13)Bianca (9 of 13)Anamaria (13 of 16)

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*