Ultimele stiri

Primul film din acest an care încasează peste 1 miliard de dolari

transformers

Ultimul episod din saga autoboților, ‘Transformers: Age of Extinction’, este primul film al acestui an care depășește pragul de încasări de 1 miliard de dolari, scrie luni variety.com.

Pelicula regizată de Michael Bay este a doua ca încasări în cadrul seriei „Transformers”, după producția difuzată în 2009, ‘Transformers: Dark of the Moon’. În schimb ‘Transformers: Age of Extinction’ a obținut încasări record în China, peste 300 de milioane de dolari. Cu 763.8 milioane de dolari încasări la nivel internațional și cu 241.2 milioane de dolari în SUA, ‘Transformers: Age of Extinction’ depășește pragul de 1 miliard de dolari.

Paramount Pictures a făcut câteva schimbări notabile față de seriile precedente pentru obținerea acestui succes, l-a înlocuit pe Shia LaBeouf cu Mark Walhberg, a filmat o parte a scenelor în China și a folosit și actori chinezi, asigurându-și astfel audiențe semnificative în China.

Pentru a-și asigura o colaborare fructuoasă și în viitorul apropiat cu regizorul Michael Bay, Paramount Pictures a semnat o prelungire pe trei ani a parteneriatului cu compania de producție a acestuia, Platinum Dunes, scrie Realitatea.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*