Ultimele stiri

Primul magazin Desigual din afara Bucureştiului s-a deschis, la Iulius Mall Timişoara

Brandul spaniol Desigual, deţinând peste 500 de magazine şi alte 11.000 multibrand, a inaugurat astăzi, 2 martie 2016, la Iulius Mall Timișoara, cel de-al patrulea magazin din România.

Acesta este, totodată, primul magazin Desigual inaugurat pe piaţa din afara Bucureştiului.

UN PIC DE ISTORIE

În anul 1984, în Ibiza, Spania, Thomas Meyer dădea viaţă proiectului Desigual. Tânărul, pe atunci în vârstă de doar 20 de ani, a început să creeze tricouri atipice, pentru ca apoi să realizeze jachete din foşti jeanşi sau tot felul de combinaţii ce au atras atenţia şi care continuă să o facă şi în zilele noastre. Sloganul brandului este „Desigual is not the same”, iar valorile constau în veselie, prospeţime şi autenticitate, combinate cu puţin umor.

Produsele noastre

Am încercat în colecţiile noastre ca fiecare dintre voi să vă regăsiţi stilul, combinând designul nostru caracteristic cu trendurile sezonului. Inspiraţia ne-a venit din tradiţia artizanală, handmade.

Rezultatul a constat în produse optimiste, emanând o stare de spirit pozitivă, prin fiecare croială. Colecţii energice, pline de detalii care reflectă spiritul latin.

Explozii de materiale, culori puternice, combinaţii de printuri florale, artizanale, folk, croieli atipice şi originale. Acesta este ADN-ul nostru.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*