Ultimele stiri

Primul magazin Istyle – apple premium reseller din vestul ţării se deschide la Iulius Mall Timişoara

iSTYLE, cea mai importantă rețea Apple Premium Reseller din Europa Centrală și de Est, va deschide pe 23 aprilie 2016, la Iulius Mall Timişoara, primul magazin dedicat produselor Apple din vestul ţării. Unitatea este situată la demisolul mall-ului și va ocupa o suprafaţă de aproximativ 170 mp. Magazinul va include o zonă de retail și una de preluare service.

În spațiul generos, cu dotări ultramoderne, clienţii vor avea ocazia să descopere și să experimenteze performanțele, calitatea și versatilitatea inovatoarelor produse Mac, iPhone, iPad, iPod și Apple TV. Totodată, vor putea alege dintr-o gamă extinsă de accesorii, periferice și gadgeturi inteligente premium. Printre cele mai recente produse Apple care vor fi disponibile odată cu deschiderea noului spațiu din Iulius Mall Timișoara se numără iPhone SE, cel mai nou model de iPhone și, în același timp, cel mai puternic smartphone cu ecran de 4 inchi din toate timpurile, precum și noul iPad Pro de 9,7 inchi, care oferă performanțe grafice și de procesare ce rivalizează cu majoritatea PC-urilor portabile din prezent. În plus, clienţii vor beneficia de consultanță și asistență individualizată din partea specialiștilor instruiți și certificați de Apple, precum și de programe de buy-back și servicii de finanțare.

Cea mai importantă rețea Apple Premium Reseller din Europa Centrală și de Est deţine peste 30 de magazine, în 9 țări. În România, iSTYLE este prezent cu trei magazine în Bucureşti şi câte unul în Constanţa, Braşov şi Cluj-Napoca.

Despre grupul Iulius

Cu peste 330 de magazine, Iulius Mall Timişoara este cel mai mare mall din afara Bucureştiului. Clienţii vor avea aproape de ei şi mai multe branduri internaţionale, odată cu dezvoltarea ansamblului urbanistic multifuncţional Openville, din proximitatea mall-ului. Astfel, zona se va transforma într-un loc cosmopolit, care va include: şapte clădiri de birouri clasa A, peste 100 de noi magazine, restaurante și cafenele tematice, 15 săli de cinema multiplex, o zonă de fresh market, săli de evenimente, cel mai mare parc suspendat din România, patinoar şi carusel pentru copii în aer liber.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*