Ultimele stiri

Primul pas la PSD Timiș: REORGANIZARE! Candidaturile pentru alegerile locale mai așteaptă

Situația nu e prea limpede încă în PSD Timiș, dar o să fie în primăvară promite  vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra. După lovitura de la alegerile prezidențiale, dar și după ce Titu Bojin a fost nevoit să facă un pas în spate, filiala Timiș a rămas fără o conducere oficială, desemnată democratic. Și așa stând lucrurile, chiar dacă alegerile locale aproape că bat la ușă, încă nu au fost desemnați cei ce vor candida din partea formațiunii.

Chiar dacă în mod normal ar trebui începute pregătirile pentru alegerile locale din 2016, primul aspect de care trebuie să se ocupe social-democrații din Timiș este acela de a-și alege oficial o conducere. Momentan formațiunea este condusă, la nivel județean, pe o perioadă de interimat, de ministrul Sorin Grindeanu, iar organizația municipală a fost preluată de Florică Bîrsășteanu. Totuși, în perioada 20-21 martie, vor avea loc alegerile în filiala județeană și atunci se va desemna o conducere oficială, abia apoi urmând ca PSD-iștii să se ocupe de candidaturile pentru 2016, a anunțat vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra. Acesta nu poate spune nici măcar despre el dacă se va regăsi sau nu pe listele pentru locale.

„Viața după 16 noiembrie în PSD e interesantă, la fel cum a fost și până acum. În PSD Timiș este animație tot timpul, este un partid viu. Așa cum am demonstrat tot timpul, avem capacitatea să ne reorganizăm, să ne stabilim obiectivele pentru alegerile locale din 2016. (…) Nu se pune în discuție acum dacă voi fi candidat la CJ Timiș. Primul lucru este acela de a ne reorganiza. Vor apărea modificări ale statutului la Consiliul Național al PSD, din 20-21 martie, iar apoi vor avea loc alegerile în filiala județeană. După ce ne reorganizăm ca echipă vom ști exact direcțiile și strategia”, a spus Dobra.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*