Ultimele stiri

Primul zbor internațional din Timișoara cu compania lui Ovidiu Tender. Prețurile biletelor, la fel ca cele la tren

fly romania

Fly Romania, compania aeriană deținută de omul de afaceri timișorean Ovidiu Tender, a operat, ieri la prânz, primul zbor internațional de pe Aeroportul Internațional “Traian Vuia” din Timișoara, ce a avut ca destinație Verona.

Pe lângă Verona, pasagerii din Timişoara vor putea zbura, începând de ieri, spre două destinaţii interne, și anume Bucureşti şi Tulcea. Zborurile pe ruta Timişoara – Verona vor fi operate de trei ori pe săptămână, marți, joi și duminică, iar cele pe ruta Timişoara – Bucureşti au o frecvenţă zilnică exceptând ziua de sâmbătă.

“Operăm astăzi primul zbor pe ruta Timişoara – Verona, pe care îl propunem la preţuri ce pornesc de la 29,90 euro. Intenţia noastră pe termen mediu este aceea de a creşte numărul destinaţiilor şi purtăm negocieri cu mai multe aeroporturi pentru a putea deservi noi destinaţii, atât interne, cât şi internaţionale cu plecare din Timişoara”, subliniază Cătălin Buţu, director general Ten Airways.

Prezent ieri la Timișoara, Ovidiu Tender s-a lăudat că prețurile pe care le percepe pentru un zbor sunt în concurență cu cele la tren sau transportul auto. “Ne străduim să oferim servicii de First Class la prețuri de low-cost. Prețurile sunt concurențiale pentru calea ferată sau transportul auto, nemaivorbind de alte comparații cu alte companii aeriene pentru că nu este cazul. Nu încercăm să furăm traficul nimănui, pasagerii nimănui, încercăm să aducem pasageri noi, să le oferim condiții superioare la prețuri mici”, a precizat Ovidiu Tender.

Reprezentanții companiei aeriene transmit că vor fi posibile mai multe legături din Timişoara spre destinaţiile internaţionale Fly Romania. Compania operează zboruri din Bucureşti sau Tulcea, după cum urmează: Bergamo cu două zboruri pe săptămână din Tulcea, Genova cu trei zboruri săptămânale din Bucureşti, Barcelona cu trei curse săptămânale din Bucureşti, Frankfurt, cu trei zboruri săptămânale din Bucureşti şi unul din Tulcea şi Antalya cu o cursă săptămânală din Bucureşti.

Pentru rutele interne, tarifele vor fi unice, respectiv 69,90 euro/zbor pentru Bucureşti – Timişoara, în vreme ce pe rutele internaţionale, preţurile pornesc de la 29,90 de euro/zbor. În aceste tarife este inclusă o gamă largă de servicii, dintre care transportul unui bagaj de cabină de maxim 7 kg şi a unui de cală de cel mult 20 kg, dar şi servicii de catering la bord. Biletele pot fi achiziţionate online de pe site-ul companiei, www.flyromania.com, care este deja funcţional sau de la agenţiile partenere.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*