Ultimele stiri

Principesa Margareta a României va primi titlul de Doctor Honoris Causa a Universității de Agronomie din Timișoara. Ce sărbătorește instituția în acest an

agronomie

Anul 2015 marchează un moment aniversar de excepție pentru Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului din Timișoara, fiind cel de-al 70-lea an de la fondare prin Decret Regal de către Majestatea Sa, Regele Mihai I al României.

Tocmai de aceea, în perioada 25 – 31 mai, vor avea loc mai multe evenimente pentru a marca acest eveniment. Un moment inedit al acestei aniversări va fi marcat de Liga Universitaria, care reunește echipele de fotbal ale celor patru universități de stat din Timișoara în data de 22 mai.

De asemenea, în data de 29 mai, Principesa Margareta a României va primi titlul de Doctor Honoris Causa a universității, la ceremonie fiind așteptat și ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

Tototdată, la Universitatea de Agronomie va fi organizată și a patra ediție a unui târg de job-uri, manifestare adresată angajatorilor din domeniu de interes al instituției. Tot în data de 29 mai va fi deschisă oficial și expoziția internațională Banat Agralim.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*