Ultimele stiri

Prins în timp ce colecta deșeuri reciclabile din publele din Timișoara cu duba

deseuri

S-a ales cu o amendă de 500 de lei după ce a fost surprins de Serviciul Protecția Mediului în timp ce lua deșeuri reciclabile din pubelele destinate colectării selective. Bărbatul urma să vândă deșeurile unei sociețăți care se ocupă cu reciclarea.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului, în cadrul patrulărilor în teren, în cursul zilei de ieri, l-au depistat pe bărbatul de 39 de ani, din Timișoara, pe str. Albac cu un autovehicul, în care punea peturi din plastic și alte obiecte ce pot fi valorificate. Acestea erau preluate din pubelele amplasate în fața unui imobil. Pentru fapta sa, bărbatul s-a ales cu o amendă de 500 de lei.

Astfel de cazul sunt tot mai des reclamate de cetățenii orașului cu atât mai mult cu cât de foarte multe ori cei care caută astfel de resturi împrăștie în jurul pubelelor deșeurile din acestea.

De asemenea, printre cei depistați în această situație se află inclusiv persoane care comercializează ulterior obiectele găsite în tomberoanele de gunoi.

Astfel de cazuri se sancționează cu amenzi între 500 și 1000 de lei.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*