Ultimele stiri

Prins în timp ce fura dintr-o locuință din Timișoara

arest

A intrat într-o locuință prin ușa de la garaj, a sustras din casă un telefon și două portofele, apoi a încercat să fugă. Proprietarul l-a descoperit și a chemat poliția. Acum, pe numele tânărului de 25 de ani vinovat de furt, Judecătoria Timişoara a emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

La sfârșitul acestei săptămâni, polițiștii secţiei 4 Timişoara s-au deplasat pe strada Iancu Flodor, unde, proprietarul unei locuinţe a sesizat faptul că un bărbat i-ar fi pătruns în casă. La faţa locului, poliţiştii l-au depistat pe tânărul de 25 de ani, din localitatea Borşa, judeţul Maraureş.

În urma investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că acesta ar fi pătruns în locuinţa bărbatului care a făcut sesizarea, pe uşa de la garaj lăsată neasigurată, în timp ce acesta se afla în faţa imobilului cu câinele, iar din interior ar fi sustras un telefon mobil şi două portofele.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de poliţişti, bunurile fiind predate păgubitului.

În cauză, pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar acum acest se află în arestul I.P.J. Timiş.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*