Ultimele stiri

Prins la frontieră cu peste 500 de pachete de țigări pe care dorea să le comercializeze ilegal în România FOTO

Captură de proporții la Moravița! Poliţiştii de frontieră au descoperit ascunse în bordul şi în bateria unui autoturism condus de un cetăţean maghiar 527 pachete ţigări cu timbru Serbia, ce urmau a fi comercializate ilegal pe piața din România.

Miercuri, pe sensul de intrare în ţară, la Moraviţa, s-a prezentat la controlul specific un cetățean maghiar, în vârstă de 60 de ani, la volanul unui autoturism marca ,,Renault Avantime”. În urma controlului fizic efectuat asupra autoturismului, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunse şi nedeclarate, mai multe pachete de ţigări. Ţigările erau ascunse într-un locaş special amenajat în bordul mijlocului de transport, cu acces prin îndepărtarea capacului de bord cu ajutorul unor sisteme artizanale pe baza de prinzători mecanice şi cabluri oţelite şi în bateria autoturismului.

Astfel, au fost inventariate 527 pachete ţigări cu timbru Serbia, diferite mărci precum „Fast” şi „Marble”, în valoare de 6.324 lei care, împreună cu autoturismul în valoare de aproximativ 20.000 lei au fost ridicate în vederea confiscării de către inspectorii vamali din cadrul DRAOV Timişoara.

În cauză, poliţiştii de frontieră au luat măsura întocmirii actelor premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvărşirii infracţiunii de contrabandă faţă de persoana în cauză, iar inspectorii vamali din cadrul DRAOV Timişoara au aplicat o amendă contravenţională acesteia în valoare de 10.000 lei.

tigari mora (3) tigari mora (2) tigari mora

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*