Ultimele stiri

Prins la furat, ziua, în amiaza mare

A încercat să fure în plină zi mai multe cabluri de la insatlația electrică, dintr-un imobil aflat în construcție. Este vorba despre un tânăr care a fost prins în flagrant, după ce mai mulți vecini au alertat Poliția.

Totul s-a petrecut marți, la Dumbrăvița. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, iar în interiorul imobilului l-au depistat, în flagrant, pe bărbatul de 22 de ani, din comuna Ghiroda, în timp ce încerca să sustragă mai multe cabluri de la instalaţia electrică.

În fapt, tânărul ar fi pătruns în imobil, prin forţarea uşii de acces, iar din interior ar fi smuls mai multe cabluri de la instalaţia electrică cu intenţia de a le sustrage.

Cel în cauză a fost condus la sediul poliţiei, unde i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de furt calificat, fiind, totodată, reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Arestul I.P.J. Timiş.

În cursul zilei de astăzi, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*