Ultimele stiri

Prinsă după ce a furat un portofel într-un tramvai din Timișoara

arestata

Mai puțin cu un hoț de portofele în tramvaiele din Timișoara! Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Timişoara au identificat o tânără de 30 de ani, bănuită că, în timp ce se afla într-un tramvai, i-ar fi sustras unui călător portmoneul. Aceasta  a fost reţinută pentru 24 de ore şi introdusă în Arestul I.P.J. Timiş, urmând a fi prezentată magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

„La data de 12 august, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Timişoara au reţinut o tânără de 30 de ani, din municipiul mai sus menţionat, bănuită de comiterea infracţiunii de furt calificat. În fapt, în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 12.00, femeia, în timp ce se afla într-un tramvai, i-ar fi sustras unui călător un portmoneu în care se aflau bani şi documente personale”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore şi introdusă în Arestul I.P.J. Timiş, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă.

Prejudiciul în valoare de 480 de lei a fost recuperat în totalitate de poliţişti, bunurile fiind predate persoanei păgubite.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celei în cauză.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*