Ultimele stiri

Prinsă în timp ce dorea să iasă ilegal din țară

politia de frontiera

Poliţiştii au depistat, ascunsă sub o pătură pe bancheta din spate a unei maşini, o femeie, care intenţiona astfel să iasă ilegal din România pentru că nu avea documente de călătorie valabile.

Ieri, în jurul orei 14.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad , s-a prezentat pentru a ieşi din ţară Trifu C., în vârstă de 48 ani, conducând un autoturism marca „Volkswagen”, înmatriculat în Germania.
In timpul efectuarii controlului, poliţiştii de frontieră au observat ca, pe bancheta din spate a masinii se afla o persoana care era ascunsa sub o pătură.
In urma verificărilor efectuate a rezultat că persoana ascunsă se numeste Liliana C., în vârstă de 41 ani, este sotia soferului şi se afla in posesia unui pasaport pentru apatrizi eliberat de autoritatile germane expirat. In cadrul primelor cercetari, femeia a declarat ca a recurs la aceasta metoda deoarece un avea documente valabile pentru trecerea frontierei şi dorea să ajungă în Germania.
Poliţiştii de frontieră il cercetează pe Trifu C. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar pe Liliana C. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, a finalizarea cazului urmand a fi luate masurile legale ce se impun.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*