Ultimele stiri

Prinse după ce a dat iama în magazinele de haine dintr-un complex comercial din Timișoara

arestata

Au vrut să-și înnoiască garderoba și au dat iama în magazinele unui centru comercial. Numai că, atunci când au găsit ce le-a plăcut ”au uitat” că hainele trebuie și plătite. Vorbim despre trei tinere, cu vârste cuprinse între 15 şi 33 de ani, care au fost depistate într-un centru comercial din Timişoara, după ce ar fi sustras articole vestimentare în valoare de peste 1.600 de lei.

“La data de 20 septembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Timişoara au fost sesizaţi despre faptul că într-un complex comercial situat pe raza municipiului au fost reţinute trei persoane, bănuite de comiterea mai multor furturi din societăţi comerciale. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au identificat trei tinere, cu vârste cuprinse între 15 şi 33 de ani, care ar fi sustras din două societăţi comerciale, situate în incinta complexului, articole vestimentare în valoare de peste 1.600 de lei”, transmit cei de la IPJ Timiș.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de poliţişti, bunurile sustrase fiind predate reprezentanţilor societăţilor comerciale.

Acum, tinerele s-au ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, poliţiştii continuând cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a acestora.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*