Ultimele stiri

Prinși în timp ce pescuiau ilegal în zonele de protecţie ale Parcului Natural Porţile de Fier

peste

Zece persoane care pescuiau ilegal în zonele de protecţie ale Parcului Natural Porţile de Fier au fost depistate de polițiștii de frontieră din Moldova-Veche. Aceștia împreună cu reprezentanţi ai Parcului Natural Porţile de Fier au desfăşurat o acţiune pentru combaterea braconajului piscicol în zona Ostrovului Moldova-Veche.

Sistemului complex de observare i-a ajutat pe polițiști să depisteze cele patru ambarcaţiuni pescăreşti care desfăşurau activităţi de pescuit comercial în zonele de protecţie ale Parcului Natural Porţile de Fier. În urma verificărilor au fost confiscate 16 kg. de pește.

Pescarilor din Caraș-Severin, cu vârste cuprinse între 31 și 64 de ani le-au fost întocmite actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de pescuit comercial în habitatele piscicole naturale.

Întreaga cantitate de peşte în valoare de aproximativ 200 de lei a fost ridicată în vederea confiscării. De asemenea, patru  plase de pesciut comercial  în valoare de aproximativ 3.500 lei au fost indisponibilizate.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*