Ultimele stiri

Prinși la frontieră cu haine contrafăcute

Au încercat să introducă în țară mai multe articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, pe care intenționau să le vândă la negru pe piață. Vorbim despre o femeie și un bărbat, care au fost depistați la Oravița de polițiștii de frontieră cu bunuri în valoare de 3900 lei, dacă ar fi originale, în bagaje.

„În data de 11.11.2014, ora 17.00, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oraviţa, județul Caras Severin, au desfăşurat o acţiune specifică în urma căreia au oprit pentru control, pe D.C. 64, la ieşirea din localitatea Oraviţa, o autoutilitară (…) La controlul bagajelor pe care le transportau cela două persoane poliţiştii de frontieră au descoperit 39 de articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, purtând diferite mărci, susceptibile de a fi contrafăcute. Cei doi au declarat că nu au documente de provenienţă pentru bunuri”, transmit cei de la Poliția de Frontieră.

Pe numele persoanelor în cauză poliţiştii de frontieră au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Articolele de îmbrăcăminte şi încălţăminte în valoare de aproximativ 3900 lei, dacă ar fi originale, au fost indisponibilizate în vederea confiscării.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*