Ultimele stiri

Prinși la furat în supermarketurile din Timișoara

supermarket

Furtul din supermarketuri a devenit sport pentru timișeni. Numai în cursul zilei de ieri, un bărbat de 45 de ani şi doi minori de 14 ani au fost depistaţi în timp încercau să fure mai multe bunuri din două supermarketuri din Timișoara.

Ieri polițiștii timișoreni au fost sesizaţi despre faptul că, într-un supermarket, a fost reţinut un bărbat de 45 de ani care ar fi sustras mai multe bunuri din interior. Panzicii magazinului au fost pe poziție și l-au văzut pe bărbat când a trecut de casa de marcat, fără să achite produsele alimentare pe care le avea asupra lui și nu i-au dat drumul până la venirea poliției.

În aceeaşi zi, oamenii legii au fost sesizaţi despre faptul că, într-un alt supermarket au fost reţinuţi alți doi tineri pentru același motiv. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au identificat doi minori de 14 ani, din Timişoara, respectiv Lugoj, care au furat mai multe produse alimentare şi electronice.

În ambele cazuri, prejudiciul a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind predate păgubiţilor. Toți trei s-au ales cu dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*