Ultimele stiri

Proaspăt absolvenți, gata de a lucra în Poliția de Frontieră! Câți ofițeri vor ocupa noi posturi

frontiera

Douăzeci şi trei de ofiţeri, absolvenţi ai Academiei de Poliţie „Alexandru – Ioan Cuza”, promoţia 2014 s-au prezentat ieri la sediul Inspectoratului Teritorial Poliţiei de Frontieră Timişoara, urmând să fie repartizaţi la locurile de muncă.

Timp de cinci zile, noii ofiţeri de poliţie de frontieră vor parcurge mai multe activităţi pregătitoare, cu prilejul cărora vor lua primul „contact” cu rigorile şi specificul muncii pe care şi-au ales-o ca profesie.

Activitatea va fi coordonată de către ofiţeri cu experienţă profesională şi va cuprinde prezentări ale specificului fiecărei unităţi operative unde au fost repartizaţi, ale reglementărilor de ordine interioară, ale tradiţiilor unităţii precum şi alte teme de interes pentru activitatea următoare a acestora.

“Din data de 04.08.2014, tinerii ofiţeri de poliţie de frontieră se vor prezenta la structurile subordonate Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, unde au fost repartizaţi şi vor fi planificaţi să execute, alături de poliţişti de frontieră cu experienţă, misiuni specifice de supraveghere  a frontierei de stat”, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră IPJ Timiș.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*