Ultimele stiri

Problema blocurilor ANL fără autorizație continuă! Traian Stoia: “este de domeniul intolerabilului”

ANL

ANL-urilor din zona Ioachim Miloia sunt iar în vizorul vice-primarului, Traian Stoia. Este vorba despre blocurile B8-B12, care nu sunt întabulate și care au fost construite fără autorizație. Locuințele din imobilele respective nu pot fi vândute, deși există cereri în acest sens.

Stoia a declarant vineri, că s-a făcut primul pas în intrarea în legalitate, adică reprezentanții ANL au scos în vederea elaborării autorizației de construire un formular de la Primărie. Acest formular prevede ce trebuie făcut pentru autorizația de construire. Totuși, problema este discutabilă:

“Au avut loc discuții cu reprezentanții ANL din Timișoara și din București, dar deocamdată doar s-a demarat procedura de obținere a autorizației de construire și acum fiecare evită să facă pasul următor pentru a nu fi pus să plătească”, a declarant Traian Stoia.

Celelalte blocuri din zonă, realizate legal, au atras deja mai mulți cumpărători: „Au fost 50 cereri de cumparare, 11 cu preț achitat integral, iar 39 prin programul Prima Casă”, spune Stoia

Interes ar prezenta ANL-urile construite fără autorizație, mai ales că, circulă zvonul că prețurile vor crește sau vor ajunge la prețul pieței de achiziție, dar ele nu pot fi vândute în contextual actual.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*