Ultimele stiri

Problema cumpărării de vaporetto, tot mai aproape de soluționare! Două firme sunt interesate să vândă ambarcațiuni Primăriei Timișoara

Bega

După ce Primăria și-a recunoscut greșala și a făcut primul pas în îndreptarea acesteia, timișorenii au tot mai mari șanse de a se plimba anul acesta cu vaporetto pe Bega. Astfel, după ce prima licitaţie a eşuat din cauza lipsei investitorilor, acum două companii olandeze ar vrea să livreze ambarcaţiunile.

La prima licitație, investitorii nu s-au arătat interesați de oferta Primăriei deoarece timpul de distribuire era prea scurt, iar firmale nu-și permiteau să livreze șapte vaporașe în doar 4 luni. Acum că autoritățile au înțeles problema au decis să modificarea caietului de sarcini şi au prelungit perioada de predare a ambarcațiunilor.

”Au fost deja să se intereseze două firme olandeze şi se pare că vom avea ofertanţi de această dată. A fost şi o greşeală de abordare din partea noastră, la nivelul caietului de sarcini, că s-au pus termene care se pare că nu sunt realiste, nu pot fi satisfăcute de către furnizorii de astfel de ambarcaţiuni. Termenul va fi lăsat acum mai larg”, a declarat Nicolae Robu, primarul Timişoarei, pentru Digi24

Dacă investitorii olandezi se vor înțelege cu autorităţile locale, șapte astfel de ambarcaţiuni ar urma să ajungă în oraşul de pe Bega, pentru suma de 4,5 milioane de lei. Fiecare vaporetto va avea 50 de locuri şi circula pe o distanţă de şapte kilometri.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*