Ultimele stiri

Problema Îngerii Galbeni continuă. HCL-ul împotriva ridicării maşinilor din parcările supermarketurilor va fi contestată de prefect

Ingerii Galbeni

 

Prefectul de Timiş, Eugen Dogariu, a anunţat, astăzi, că Hotărârea de Consiliu Local, dată săptămânile trecute în ceea ce priveşte activitatea firmei Îngerii Galbeni, s-ar putea să fie ilegală.

În cadrul plenului, Consiliul Local Timişoara a decis, prin vot, că firma Îngerii Galbeni nu va mai avea voie să ridice maşini parcate în spaţiul privat. Hotărârea era ţintită asupra parcărilor supermarketurilor de unde erau ridicate maşini într-un mod pe care oficialii Primăriei l-au descris ca fiind „abuziv”.

Chiar dacă au trecut câteva săptămâni de când a fost luată această decizie, prefectul Eugen Dogariu spune acum că s-ar putea ca această Hotărâre de Consiliu Local să nu fie legală.

„Au fost discuţii despre vestita hotărâre cu Îngerii Galbeni. (…)Teoretic primăria nu poate să impună un cadru de organizare pentru un teren privat”, a spus prefectul.

Cu toate acestea, Eugen Dogariu este de acord cu anumite idei prezentate de Primărie. Spre exemplu, acesta este de acord că ridicarea maşinilor nu este în „atribuţia unei firme private”, ci a Poliţiei Locale. Acum, prefectul doreşte să facă un recurs pentru ca această Hotărâre de Consiliu Local să fie modificată.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*