Ultimele stiri

Problemele comercianților mici și mijlocii, dezbătute la Timișoara

imm-uri

Asociația Națională a Comercianților Mici și Mijlocii din România organizează prima sa întâlnire locală cu membrii și autoritățile din județul Timiș.

Începând din luna martie, asociaţia organizează o serie de întâlniri în marile oraşe din ţară. Scopul fiecărei întâlniri este de a se prezenta asociaţia şi instrumentele sale către comercianţi şi către autorităţile locale şi de a identifica, local, problemele majore ale activităţii din retailul de mici dimensiuni. Obiectivul asociaţiei este de a prelua aceste probleme şi de a le discuta, la nivel naţional, cu factorii de decizie din administraţia centrală. Se vor aborda teme precum: reglementari locale, fiscalitate, comert ilicit.

Întâlnirea locală de la Timișoara se va desfășura pe data de 27 martie la Centrul Regional de Afaceri, începând cu ora 09:30. La eveniment, care se desfășoară sub forma unei mese rotunde, sunt invitați să participe membrii asociației, comercianți interesați de activitatea asociației, reprezentanți ai Camerei de Comerț, CNIPMMR, OTIMMC, primăriei, consiliului județean și altor autorități locale din regiune.

Asociaţia Naţională a Comercianţilor Mici şi Mijlocii din România este o organizaţie non-guvernamentala, non-profit, ce a fost înfiinţată în toamna anului 2013 pentru a reprezenta interesele comercianţilor mici şi mijlocii din ţară. Site-ul oficial al Asociaţiei este www.ancmmr.ro. Deşi a fost înfiinţată abia în octombrie 2013, asociaţia număra deja in acest moment câteva sute de membri.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*