Ultimele stiri

Procurorii susţin că președintele CJ Mehedinți făcea trafic de influenţă din cabinetul premierului. Ce spune Victor Ponta

adrian duicu

Procurorii DNA susţin că Adrian Duicu ar fi făcut trafic de influenţă din cabinetul lui Victor Ponta. Se pare că preşedintele CJ Mehedinţi i-a transmis lui Ştefan Ponea, șeful IPJ, cel pe care doreau să-l pună în funcție, că la Guvern se află şi ministrul de Interne de la acea vreme, Radu Stroe, şi că premierul l-a chemat pe şeful IGPR, Petre Tobă.

Premierul a declarat că nu ştie de “aşa ceva” şi că presa va primi şi alte stenograme din biroul său.

Fostul ministru de Interne Radu Stroe, al cărui nume este vehiculat în dosarul Mehedinţi, a declarat marţi pentru Mediafax că nu cunoaşte ca premierul Victor Ponta să fi făcut vreun trafic de influenţă în acest caz, menţionând că nu îşi aminteşte de vreo întâlnire în cabinetul premierului.

“Eu personal nu-l cunosc pe domnul Duicu, nu cred că l-am văzut în viaţa mea vreodată sau dacă a fost, nu am ştiut că e el, dacă era Oprişan ştiam, că îl cunosc. Nu-mi amintesc de o asemenea întâlnire în cabinet la premier, dar prin cabinetul premierului se perindă multă lume, iar miniştrii chiar trebuie să fie pe acolo. Nu cunosc o asemenea discuţie, n-am auzit ca premierul să se ocupe de aşa ceva, eu nu am auzit, adică să facă traficul ăla de influenţă de care se vorbeşte”, a afirmat Stroe.

Premierul Victor Ponta a fost întrebat, marţi, dacă a existat o întâlnire, respectiv o discuţie între fostul ministru de Interne Radu Stroe şi şeful IGPR, Petre Tobă, în biroul său de la Palatul Victoria, el răspunzând: “Nu, nu a avut”.

Întrebat despre faptul că procurorii susţin că în biroul său se făcea trafic de influenţă de către preşedintele CJ Mehedinţi, Adrian Duicu, Ponta a negat, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*