Ultimele stiri

Profesia de medic, mai tare decât cea de parlamentar! Deputatul Horia Cristian renunță la politică

Doi ani de mandat și i s-a acrit de politică! Deputatul PNL Horia Cristian a hotărât că la finalul mandatului se va retrage din politică și se va întoarce la meseria de medic. Acesta nu a explicat cu exactitate care sunt motivele pentru care renunță la politică, dar spune că el va rămâne loial PNL.

„Nu am să mai candidez. Mă retrag din politică. Spre deosebire de mulţi alţii, eu am o profesie. Eu sunt medic. Două mandate au fost de ajuns, e OK, suficient. (…)Fiecare capitol din viaţă se încheie. Ăsta se încheie pentru mine peste doi ani. Nu mai candidez. Le-am spus şi colegilor din PNL să găsească un candidat bun, să-l sprijine”, a declarat Horia Cristian într-un interviu pentru stiripesurse.ro.

Suspectat de colegii din politică că ar putea trece la partidul lui Tăriceanu, la fel cu au făcut-o și alți peneliști timișoreni, Horia Cristian le-a spus celor de la stiripesurse.ro că:

„Am discutat şi cu Petre (Petru Ehegartner, senator plecat de la PNL la PLR), şi cu fratele meu, care şi el este un simpatizant. Eu sunt ferm, consecvent, ştiu unde-mi stă loialitatea. Loialitatea mea este faţă de PNL”, a mai explicat Horia Cristian.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*