Ultimele stiri

Profesorii de la Colegiul Tehnic „Henri Coandă” PROTESTEAZĂ la Inspectoratul Școlar Timiș. Care este motivul

protest isj timis

Zeci de dascăli de la  Colegiul Tehnic „Henri Coandă”, „înarmați” cu pancarte, s-au adunat, în jurul orei 13.00, în fața Inspectoratului Școlar Timiș. Profesorii sunt nemulțumiți că reprezentanții ISJ Timiș doresc ca-i unifice cu cei de la fostul liceu CFR și atrag atenția asupra faptului că nu au săli goale.

Mai mult, cadrele didactice spun că sunt nemulțumiți de faptul că nu au fost consultați înainte de a se lua această decizie. „Școala noastră are rezultate deosebite, avem copii foarte buni, iar Colegiul „Dimitrie Leonida” trei ani la rând a avut promovabilitate 0 la BAC. Acești copii nu au ce să caute la noi”, a spus un profesor revoltat.

Dascălii au venit „înarmați” cu pancarte pe care scrie „Am muncit eficient, vrem să ne tratați corect”, „Coandă-i școala noastră, nu tarlaua voastră!”, „Profesia e pe viață, funcția e de ață!”, „Suntem oameni cu mândrie, nu dosare cu hârtie”.

Urmează că în minutele următoare, cinci reprezentanți ai Colegiului Tehnic „Henri Coandă” să discute cu inspectorii școlari.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*