Ultimele stiri

Profesorii din Timiş, salarii mai mari cu 15 %. De când vor beneficia de aceste lefuri

profesor tabla

Veşti excelente pentru profesorii care le predau elevilor înscrişi în şcolile din judeţul Timiş, dar şi pentru ceilalţi angajaţi din învăţământ. Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunţat, că, începând cu data de 1 decembrie a acestui an, salariile personalului din învăţământ vor fi majorate cu 15 %. Decizia a fost luată în urma discuţiilor cu reprezentanţii sindicatelor din educaţie, de ieri.

”Am convenit ca după ce s-au acordat creşteri salariale de 10 la sută pentru personalul didactic şi didactic auxiliar, 5 la sută în martie şi 5 la sută în septembrie, după ce s-au acordat creşteri de 12 la sută pentru personalul nedidactic, în luna august, să se mai acorde în acest an, începând cu 1 decembrie, o creştere de 15 la sută pentru tot personalul din învăţământ – didactic, didactic auxiliar şi nedidactic”, a declarat ministrul Educaţiei, la finalul discuţiilor care au avut loc la Palatul Victoria cu reprezentanţii sindicatelor din învăţământ.

Prin urmare, aproximativ 10.000 de oameni din judeţul Timiş vor primi salarii mai mari din luna ianuarie a anului viitor. Este vorba de 6.700 de dascăli, iar restul ceilalţi angajaţi din şcolile din judeţ.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*