Ultimele stiri

PROFI deschide un nou magazin PROFI CITY în Timişoara

Lanţul de magazine PROFI România este deţinut de Polish Enterprise Fund VI (PEF VI), fondul polonez de private equity administrat de Enterprise Investors (EI).

Rețeaua de magazine de discount și de cartier PROFI a fost fondată în 1979 în Belgia, si în 2006 număra 146 de unități în Belgia, Ungaria și România. În anii următori, și-a continuat extinderea către diferite părți din Moldova, Muntenia și Oltenia. Un salt important l-a constituit achiziționarea unei alte rețele românești de retail cu o foarte bună reputație, Albinuţa.

Pasul cel mai important s-a făcut la sfârşitul anului 2009, când afacerea din România, constituită deja din 67 de magazine, a fost achiziţionată integral de Enterprise Investors (EI). Această acțiune s-a finalizat în martie 2010.

Cel mai nou magazin PROFI CITY din Timişoara a fost deschis în zona soarelui, lângă şcoala generală numărul 30.

Programul magazinului:

profi 2

 

1 Commentariu pe PROFI deschide un nou magazin PROFI CITY în Timişoara

  1. radita Pirtea // 27 ianuarie 2016 a 20:47 // Răspunde

    La magazinul din Zona Soarelui=Timisoara,aveti personal total neprofesionist. Casierii,sunt obraznici,distrati si aroganti.Plus,exact in orele aglomerate,parasesc,casele lasand oamenii sa astepte minute in sir.Daca le atragi atentia,raspund urat.sunt probleme si la preturi…un pret e la raft,altul,la casa.Daca puteti,faceti un sondaj printre clientii magazinului si veti vedea care-i adevarul.Multa lume,evita sa-i mai calce pragul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*