Ultimele stiri

Profită și tu! Cum poți să călătorești cu avionul de la Timișoara la Frankfurt cu doar 28 de euro

avion

Atenție, timișoreni! Visați se mult să vizitați Milano, Frankfurt sau alte orașe din Europa, dar nu ați avut suficienți bani? Ei bine, din luna ianuarie a anului viitor, puteți cumpăra bilete de avion din Timișoara spre mai multe orașe cu prețuri sub 50 de euro.

Potrivit unei analize Vola.ro, cel mai mare portal de turism, prețurile biletelor de avion pentru mai mult de 30 de destinații din Europa scad chiar și de trei ori din luna ianuarie, ajungând la mai puțin de 50 de euro pentru o călătorie dus-întors în orașe precum Roma, Paris, Londra sau Barcelona.

Astfel, cele mai ieftine rute pentru perioada ianuarie-februarie sunt: Timisoara – Milano (17 euro), Timisoara – Bari (18 euro), Timisoara – Bologna (23 
euro), Timisoara – Treviso ( 24 euro), Cluj – Bologna (24 euro), Bucuresti – Milano (
26 euro), Timisoara – Frankfurt (28
 euro), Bucuresti – Bruxelles (28
 euro), Bucuresti – Oslo (28 euro), Bucuresti – Roma (30 euro), Bucuresti – Larnaca (30 euro), Bucuresti – Perugia (33 euro), Bucuresti – Londra (34 euro), Bucuresti – Basel (39 euro), Bucuresti – Cuneo (39 de euro) si Bucuresti – Bologna (39 de euro).

„Biletele au preturi cu atat mai mici, cu cat se cumpara mai din timp, adica cu cel putin 1-2 luni in avans. Cei care merg la evenimente celebre ar trebui sa cumpere biletele cu 4-5 luni in avans, pentru a gasi cele mai ieftine variante. Ca o medie, daca achizitionezi biletele cu aproximativ doua luni in avans, poti obtine un tarif bun pentru aproape toate destinatiile”, a declarat Alina Dumitrescu, manager de agenție Vola.ro.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*