Ultimele stiri

PROGNOZA METEO pe trei zile. Urmează ZILE PLOIOASE

ploi

Marți, ploile se extind in aproape toata tara si sunt de asteptat averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, ce vor lua trecător aspect de vijelie şi căderi de grindină. Vorbim din nou despre cantităţi mari de apă, peste 30 şi izolat chiar 60 l/mp.

Miercuri vremea nu se indreapta, ramane tot instabila, sunt nori grosi de furtuna mai ales dupa-amiaza si spre seara, iar aversele, ce vor avea si caracter torential, isi fac aparitia pe arii tot mai extinse in toata tara. Si vin insotite de tunete, fulgere, si scurte, dar puternice, rafale de vant. Local vor fi din nou cantitati importante de apa, iar izolat cade si grindina.

Nici joi nu ne vom bucura de vreme frumoasa, instabilitatea atmosferica inca isi spune cuvantul, aversele cu tunete si fulgere prefera nordul, nord-estul şi centrul ţării, dar apar local si in celelalte regiuni. Vorbim din nou despre cantitati de apa mai importante, izolat posibil sa cada si grindina si vantul sufla cu putere si insistent in toata tara, dar cu vitezele cele mai mari pe crestele montane înalte, scrie RTV.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*