Ultimele stiri

Program de Crăciun la casieriile Aquatim

aquatim

Atenție, timișoreni! Casieriile Aquatim vor avea program de sărbători. Birourile din cadrul societății Aquatim care se ocupă de preluarea sesizărilor, încheierea contractelor și eliberarea avizelor tehnice vor avea program cu publicul până la ora 13.00, în zilele de 23 și 30 decembrie, iar casieriile societății se vor închide la ora 15.00 în aceste zile. În perioadele 24-28 decembrie și 31 decembrie- 4 ianuarie, casieriile și birourile de relații cu publicul vor fi închise.

Pentru plata facturii, clienții Aquatim au la dispoziție numeroase puncte de plată, prin reţelele bancare, oficiile Poștei Române, magazinele din reţeaua PayPoint, bancomatele multifuncționale Rompay, centrele de plăți un-doi ale Mobile Distribution, serviciul Westaco Express din stațiile OMV și aplicația de plată on-line de pe site-ul societății.

„În perioada sărbătorilor asigurăm permanenţa echipelor de intervenţie pentru rezolvarea eventualelor avarii, iar dispeceratul este disponibil non-stop. Lipsa apei reci, înfundarea canalului sau alte probleme pe reţelele publice de apă şi canalizare pot fi anunţate la numerele de telefon 0256 201 362, 0756 119 528”, transmit reprezentanții Aquatim.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*