Ultimele stiri

Program special de Paște, la Auchan

paste

În perioada următoare, Auchan își așteptă clienții cu prețuri mici și oferte îmbelșugate la toate produsele căutate de clienți și cu o atmosferă plăcută, pentru o sărbătoare pe cinste.

La brutărie, cofetărie și patiserie peste 30 de tipuri de cozonac, pască și alte specialități pascale. Se remarcă varietatea de la cozonaci, vedetele sezonului, de peste 25 de tipuri acoperă toate gusturile: cu nucă, stafide, cacao sau amarena până la cozonaci de post și cozonaci cu patru umpluturi diferite. Mai mult de jumătate sunt produse zilnic în laboratoarele noastre. La acestea se adaugă o ofertă bogată de produse preambalate, precum cozonaci, panettone, pască, etc.

Peste 300 de articole specifice acestei perioade la dulciuri și decorațiuni specifice Sărbătorilor Pascale: de la praline, figurine, bomboane, ciocolată, mini ouă de ciocolată, panettone și coșuri-cadou până la felurite decorațiuni de masă. Clienții pot alege cantitatea dorită, grație opțiunii de a achiziționa vrac, oferta de ouă de ciocolată și alte dulciuri căutate în această perioadă fiind completă.

Raionul de carmangerie excelează cu carne proaspată de miel, pui și porc, dar și organe de miel pentru drob. Măcelarii noștri tranșează și pregătesc carnea zilnic în laboratorele proprii.

Raionul de Gastronomie vine cu un sortiment variat de produse gata de pus pe masă: drob, mancaruri traditionale din carne de miel, friptură de porc, salate de boeuf, de vinete, a la russe, ouă gata vopsite, etc.

Foarte căutate sunt și decorațiunile pentru masa Pascală, dar și jucăriile.

Pe lângă produsele specifice sezonului, prețuri mici se regăsesc la toate produsele căutate în această perioadă, ca de exemplu carnea, ouale, legumele, verdețurile și fructele, băuturile, alcoolice sau nonalcoolice, produsele de bază – faina, zahar, ulei, etc.

Magazinele Auchan au pregătit și un program special de Paște. Astfel, la cele trei magazine Auchan din Timișoara, programul va fi următorul: 11 – 18 aprilie: 08.00 – 23.00, 19 aprilie: 08.00 – 18.00, 20 aprilie: închis, în rest: 08.00 – 22.00.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*