Ultimele stiri

Programul Rabla ar putea fi reluat din 1 aprilie. Vezi ce schimbări se vor face!

rabla

Programul Rabla ar putea fi reluat din 1 aprilie, a anunţat astăzi Attila Korodi, ministrul Mediului. Totuși, va fi un sistem diferit, care nu va mai include certificatele de hârtie. Totul va fi lucrat în baze de date electronice.

„După dezbaterea care a avut loc săptămâna aceasta, programului Rabla ar putea să i se dea drumul la 1 aprilie. Văd că există o cooperare cu patronatele din zona industriei auto, din zona REMAT-urilor, ca să fie mecanismul bine închegat. Ceea ce pot să vă spun este că va fi un sistem diferit, care va exclude certificatele în forma de hârtie, de acum încolo totul se va lucra în baze de date electronice, sigure şi care să ajute ca realmente nu numai să scoatem din trafic rable, dar să reîmprospătăm şi parcul auto” , a spus ministrul Mediului.

Programul Rabla pe 2014 ar putea aduce unele noutăţi, printre care înscrierea cetăţenilor direct la dealer şi eliminarea colectorilor, precum şi acceptarea maşinilor mai vechi de 8 ani, urmând să fie distribuite 20.000 de tichete de câte 6.500 de lei, potrivit proiectului pus în dezbatere publică, relatează Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*