Ultimele stiri

Programul teraselor din Timișoara ar putea fi prelungit până târziu în noapte

Patronii de terase din Timișoara pun presiune pe municipalitate și vor să fie lăsați să-și desfășoare activitatea până târziu în noapte. Consilierii locali trebui să decidă vineri dacă sunt de acord sau nu cu cele cerute de comercianți.

Mai exact, pe masa consilierilor locali va apărea vineri un proiect ce presupune prelungirea programului de funcționare al teraselor până după miezul nopții, mai exact până la ora 01.00. Totul se întâmplă după ce patronii de terase au ajuns să se plângă că turiștii vor locuri de relaxare și după ora 23.00.

„Având în vedere intensificarea activităţilor comerciale – alimentaţie publică în perioada estivală şi ca urmare a interesului manifestat de către operatorii economici care desfăşoară activităţi de comerţ stradal – alimentaţie publică pe terase sezoniere precum şi iniţiativa Primăriei Municipiului Timişoara, de dezvoltare turistică a zonei, cu accent pe valorificarea resurselor naturale şi îmbunătăţirea serviciilor de alimentaţie publică”, se arată în proiectul de hotărâre amintit.

Acum rămâne de văzut ce vor decide consilierii. Măsura ar fi valabilă pentru terasele din centrul istoric și pentru cele din Complexul Studențesc.

 

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*