Ultimele stiri

Promisă din vara anului 2014, Balta Lămâița ar putea fi reabilitată în 2015

Încă de la începutul lunii iulie al anului 2014 municipalitatea promitea reabilitarea Bălții Lămâița din zona Freidorf, dar vestea proastă este că până în momentul de față s-a ajuns doar la faza de licitație a proiectului. Veste bună este totuși că, timișorenii din zona Freidor se vor putea bucura de Balta Lămâiţa anul acesta, căci lucrările vor începe în primăvară.

“Reconstrucția ecologică a Bălții Lămâița din Freidorf se află în faza finală a licitației, licitația electronică. În primăvară vom putea începe lucrările pentru că până atunci licitația va fi categoric terminată”, a explicat primarul Nicolae Robu.

Deși acum Balta Lămâița se află într-o stare deplorabilă, autoritățile locale promit mult spaţiu verde şi amenajarea unor zone de agrement, astfel încăt toți tmișorenii să se poată bucura de noul spațiu amenajat. Mai mult decât atât, edilul-șef al Timișoarei spune că municipalitatea va acorda atenție deosebită și genului acestuia de proiecte.

“Se poate remarca faptul că alocăm atenție proiectelor de care beneficiează toți locuitorii Timișoarei, dar nu neglijăm proiectele zonale. Nu vom neglija nicio zonă a orașului, dar este firesc să se pună în valoare proiecte ce sunt în beneficiul întregii comunități a orașului. Nu am neglijat nicio zonă și vom avea lucrări în toate zonele”, a conchis edilul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*