Ultimele stiri

Promisiuni mari pentru cei ce locuiesc pe ultimele străzi neasfaltate din Timișoara

asfaltare

Secolul XXI, și într-un oraș cu pretenții precum Timișoara încă mai există străzi neasfaltate. Atunci când plouă, oamenii încă se mai cufundă în noroi, iar străzile moderne sunt încă pentru ei doar vise.

Viceprimarul Traian Stoia a prezentat două situații penibile în care mai mulți timișoreni se află. Astfel, mai mulți locatari de pe strada Edgard Quinet plătesc impozite de parcă ar sta într-un oraș de cinci stele, când în realitate ei nu dispun de toate facilitățile pe care le-ar presupune plata unui astfel de impozit.

După ce unul dintre locatari a încins mail-ul Primăriei cu solicitări de asfaltare a străzii pe care locuiește, iată că municipalitatea are intenția să ia, în sfârșit, în considerare cererile bărbatului.

„Am primit o adresă de pe strada Edgard Quinet. Zona se afla în zona A de impozitare chiar înainte de a fi branşaţi la lumină sau canalizare ei plăteau taxe. Am discutat deja cu domnul Culiță Chiș (n.r. șeful Direcției Tehnice) și i-am pus în vedere problema ”, a spus viceprimarul Traian Stoia.

Un alt caz unde străzile sunt demne de un sat, ci nu de un oraș cu pretenții precum se pretinde Timișoara apare și pe Calea Bogdăneștilor, unde oamenii nici măcar nu au un drum de asfalt care să facă legătura cu orașul.

„În capăt la Bogdăneşti există mai multe locuințe de serviciu ale CFR care au fost vândute. Aceste blocuri, foste proprietăți ale CFR, au fost vândute chiriașilor. Aici oamenii nu beneficiază de drumuri care să le permită să se considere orăşeni. Primăria primeşte taxele pe proprietăţile astea și în mod normal oamenii au dreptul de a avea alei pe care să circule, o parcare și alei de legătură”, a mai spus viceprimarul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*