Ultimele stiri

Promisiuni mari pentru locuitorii din zona Freidorf. Robu: “E mai ușor să schimbăm fața Timișoarei decât Guvernul”

Mizera din parcuri, trotuarele distruse, drumurile cu gropi, dar și schimbarea Guvernului – sunt doar câteva dintre problemele cu care primarul Nicolae Robu a fost întâmpinat de locuitorii cartierului Freidorf. Zona a fost dată uitării ani buni, dar iată că municipalitatea și-a întors acum privirea și spre ea.

Aici, Balta Lămâița va fi reabilitată și transformată într-o adevărată oază de relaxare, iar primarul Nicolae Robu dă asigurări că și toatuarele și drumurile se vor schimba la față. În plus, edilul promite că va rezolva și problema parcurilor, care acum se scufundă în mizerie din cauza lipsei unui operator care să le gestioneze.

“Pe spațiile verzi  au fost probleme. Serăm să finalizăm cât mai grabnic problemele respective și să nu ne mai întâlnim cu așa ceva. (…) Anul acesta o să reabilităm 100 de kilometri de trotuare. Anul trecut am reabilitat foarte mult, dar au fost 50 de km. Anul acesta va fi dublu. Sigur printre ele se află și trotuare din această zonă”, le-a explicat primarul locuitorilor ce s-au arătat deranjați de mizeria din parcuri și de starea deplorabilă a rotuarelor.

Robu a avut parte și de o nemulțumire mai neobișnuită. Un cetățean a vrut să știe când va pica Guvernul Ponta.

“Se pare că e mai ușor să schimbăm fața Timișoarei decât Guvernul. O schimbăm fața Timișoarei indiferent cine e la guvernare, dar noi nu ne lăsăm. E inadmisibil ca Timișoara să nu primească bani”, i-a spus primarul în același ton cetățeanului.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*