Ultimele stiri

Promoţii de până la 50%, la bag expo şi expo mineralia, de la Iulius Mall Timişoara

Pasionații de shopping au ocazia să descopere, la Iulius Mall Timișoara, o multitudine de oferte tentante, atât datorită reducerilor de sezon din magazine, cât și promoţiilor de până la 50% pe care le vor găsi la cele două târguri care vor avea loc în această săptămână: Expo Bag și Expo Mineralia.

Prima ediție din anul 2016 a Expo Bag se desfășoară în perioada 19 – 24 ianuarie, la demisolul mall-ului. Doamnele şi domnişoarele, care doresc să afle care sunt ultimele tendințe în materie de genți, accesorii și produse de marochinărie, vor avea ocazia să aleagă dintr-o varietate de modele, de la cele office, clasice și elegante, la trollere, genți de voiaj, rucsaci, portofele şi curele. Produsele sunt realizate din materiale de calitate superioară, atenția acordată detaliilor și designul deosebit transformându-le în alegeri excelente pentru garderoba proprie sau pentru a fi oferite în dar.

Tot în această săptămână, Iulius Mall Timișoara găzduiește și o nouă ediție a Expo Mineralia. De marţi până duminică inclusiv, mii de pietre semiprețioase, bijuterii, decorațiuni și accesorii, realizate din flori de mină, minerale exotice sau geode, vor putea fi admirate și achiziționate, la parterul mall-ului. Toate aceste minunății provin din peste 50 de țări, multe dintre ele fiind considerate extrem de rare sau având o spectaculozitate aparte.

Organizatorii Bag Expo şi Expo Mineralia au pregătit oferte promoţionale de până la 50% la o mare parte dintre produsele expuse.

În paralel cu cele două expoziții, la Iulius Mall Timișoara continuă promoțiile, magazinele brandurilor îndrăgite întâmpinându-i pe cumpărători cu reduceri de până la 80% la colecțiile de sezon.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*