Ultimele stiri

Promoţii de până la 80%, 3.000 de premii și multă distracție, în Black Weekend, la Iulius Mall Timișoara

Anul acesta, la IULIUS MALL TIMIŞOARA, Black Friday devine Black Weekend, iar clienții au la dispoziție trei zile de cumpărături, în care pot achiziționa produsele brandurilor favorite, cu promoţii de până la 80%. Pe lângă prețuri tentante, Black Weekend aduce 3.000 de premii și un concurs de frumusețe.

Vineri, IULIUS MALL îi așteaptă pe clienți să intre în Black Weekend cu un program prelungit, în intervalul orar 10.00 – 24.00. Program special va avea şi hipermarketul Auchan, precum și magazinele Flanco și Media Galaxy. Tot vineri, de la ora 19.00, pe scena amplasată la demisolul mall-ului, cele mai frumoase fete din Banat candidează la titlul de Miss Timișoara 2015.

În cele trei zile din Black Weekend, clienții care vor achiziționa produse în valoare de cel puțin 150 de lei vor fi recompensați, în cadrul campaniei fiind oferite, în total, 3.000 de premii. Tot ce trebuie să facă este să meargă la Centrul Info cu bonurile fiscale din ziua respectivă. Promoțiile atractive fac din Black Weekend cel mai așteptat eveniment de shopping al sezonului.

Pentru cei pasionați de fashion, acum este momentul în care își pot completa garderoba cu piese vestimentare în tendințe, la prețuri reduse cu până la 70% la Ginette Fashion, sau la jumătate: New Yorker, Lee Cooper, Tom Tailor, Terranova, la Adam’s By Secuiana (anumite produse), Antoni Zeeman, Baroco Boutique, Bigotti, Fanny Lux, Invidiauomo, Nifty by Josephine, Off Limits și Urma. Cu cel puțin 30% scad prețurile la Mustang Jeans. Vor tăia până la 30, 35 sau 40 de procente din prețuri: Mango, Motivi, Stefanel, Nissa, Brainconf, Effect (la toate jachetele), Louis Purple (la costume), Robin’S, Seroussi, U.S. Polo Assn. (la articolele selecționate) și Tenuf de Saf. Cu reduceri de 25%, 20% sau 15% vin magazinele: Poema, Steilmann, Escudo, Guess, Italian Fashion by Ely’s, Leonard Collection, Mathilde (la colecția nouă) și XXL Line. Listei cu oferte li se alătură, cu reduceri și promoții, Cozacone și Orsay.

Prețurile scad drastic și la capitolul încălțăminte şi marochinărie. Mirano taie din prețuri 70%, Otter propune promoţii de până la 50%, Tamaris de până la 40% la articole de sezon, iar între 10% și 30% dispar din prețurile de la Bata, Ecco, Il Passo, Amely, Anna Cori-All Shoes, Stone Creek și Xara Shoes.

Doamnele și domnișoarele au ocazia să se răsfețe cu numeroase produse de îngrijire și înfrumusețare, la prețuri avantajoase sau cu promoții de tipul 1+1. Marionnaud oferă reduceri de până la 70%, Beauty 4 You de până la 50%, Yves Rocher de până la 35%, iar prețurile la Contrast scad cu 30%, la fel și la Douglas – pentru două produse brand propriu și exclusive. Alte oferte tentante sunt şi la Beauty Box, Golden Rose, Sephora și Professional Shop. Prețurile scad cu 25% la The Body Shop, la Farmasi cu 30%, iar la Cupio International cu 20%.

Articolele de lenjerie sunt reduse cu până la 80% pentru colecția de vară la Triumph, 50% la Charme și 30% pentru produsele selecționate la Sofiaman. Cu promoții mai vin, pentru lenjerie: Calzedonia, Jolidon, Gatta, Mondex și Yamamay.

Cărțile au prețuri reduse cu 40% pentru o selecție de titluri în limba română la Cărturești și la Diverta, cu procente cuprinse între 15% și 20%, pentru titlurile editurilor selecționate.

Copiii vor avea parte și ei de surprize frumoase și distracție pe cinste. În Black Weekend, tarifele pentru picturile cu nisip colorat de la Castelul Roșu sunt reduse cu 25%, la Hello Kitty și Noriel produsele sunt mai ieftine cu până la 70%, prețurile scad cu până la 40% la Ceremony și cu 20% la Cocodrillo, la anumite articole.

Bijuteriile și accesoriile glamour vor fi mai ieftine în weekend-ul reducerilor cu până la 70% la Millefiori și Splend’Or (la produse selecționate), până la 50% la Edifice, 40% la Be In Time, 30% pentru cumpărături de peste 200 de lei la cele două insule Edifice și cu până la 25% la Gemstones Bijou. Cu până la 30% reduce prețurile Meli Melo, iar cu 20% vor plăti mai puțin cumpărătorii la Agora, Belmondo, Papionette și Bianco Nero (pentru broșe). Swarovski oferă un cadou surpriză pentru cumpărături de minimum 700 de lei.

Articole sport la prețuri avantajoase au pregătit Arman & Alin Sport, cu o reducere de până la 40% la articolele selecționate, Hervis și Nike – cu 20% (la anumite produse).

Cei care doresc sa își înfrumusețeze căminul sau să cumpere la prețuri mici diverse produse pentru casa lor vor aprecia, cu siguranță, promoțiile oferite de Nobila Casă și Valentini – discounturi de până la 60%, Ambient – până la 50% și Mobicord -20%. Bam Boo oferă un produs gratis la două produse achiziționate, iar English Home are prețurile reduse la jumătate.

Prețuri mai mici cu până la 80% vor practica cei de la Top Shop (la produsele selecționate), cu 50% la Kitchen Shop, 40% Constantin Nautics, iar la 1001 Mărunțișuri prețurile scad, la anumite produse, cu 20%.

Electronicele, produsele IT și telefoanele mobile vor fi mai ieftine cu 60% la Evolio și cu până la 50% la ETA 2U, iar electrocasnicele vor avea prețuri avantajoase în magazinele de profil.

Vor fi promoții și oferte la Animax, DHL Internațional România, Eximtur, Gall Print, Interoptik, Optiblue, Orange Store, Sensiblue, Ștampile Express, Zoomania, Perfect Nail’s, Opticris și V-Silentium.

Şi hipermarket-ul Auchan vă așteaptă să descoperiți promoțiile speciale dedicate Black Weekend.

Între sesiunile de shopping, clienții pot descoperi ofertele atrăgătoare din Food Court, unde au la dispoziție meniuri speciale și promoții interesante la Food Garden by Enigma, Kartoffel, Re-Fresh sau Wasabi Sushi Bar. Și la Cafe Corner a fost gândită o promoție specială.

Lista completă a promoțiilor din Black Weekend se găsește pe: www.iuliusmall.com/timisoara

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*