Ultimele stiri

Proprietarii de ANL-uri de pe strada Miloia, în vizorul Primăriei

ANL

Primăria a început controalele printre cei care au cumpărat locuințe în blocurile ANL de pe strada Miloia. Astfel, sunt vizate acele persoane care au declarat în fals că nu mai dețin o altă locuință, atunci când au achiziționat apartamentele.

Numai ce au început controalele, și deja a fost descoperită o familie care nu a respectat legea atunci când a achiziționat apartamentul. Din cele spuse de viceprimarul Traian Stoia respectiva familie avea deja în proprietate o locuință în Timișoara, unde în momentul în care au achiziționat apartamentul de pe Miloia locuiau doi bătrâni pe care familia îi avea în grijă.

„În baza legii 192/98 nu se poate cumpăra o locuință de la stat dacă ai altă locuință în proprietate”, a declarat, vineri, Traian Stoia.

Acum se vor efectua controale la toate cele 26 de locuințe care au fost vândute în blocurile ANL, urmând ca cei care au declarat în fals atunci când au achiziționat locuința că nu mai dețin alte imobile, să fie cercetați penal și să își piardă apartamentele.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*