Ultimele stiri

Proprietarii din zona Cetate trebuie să-și reabiliteze clădirile lăsate în paragină! Cu ce îi amenință primarul Nicolae Robu

Nicolae Robu

Nu mai este un secret că primarul Timișoarei, Nicolae Robu, vrea un oraș care să arate bine. În acest sens, edilul le cere locuitorilor din zona Cetate să ia măsuri pentru renovarea imobilelor în care locuiesc, pentru că, spun el, este inadmisibil să fie reabilitat centrul istoric, iar clădirile din zonă să fie în paragină.

Altfel, Robu atrage atenția că cei care nu se conformează și nu-și repară imobilele vor fi amendaţi conform legii de protecţie a clădirilor monument istoric.

„Voi face o notificare către toţi proprietarii din centrul istoric să-şi întreţină în mod corespunzător clădirile. Este inadmisibil să finalizăm proiectul european şi clădirile din Cetate să arate a paragină. Trebuie să înţeleagă toţi proprietarii că opţiunea lor de a locui acolo comportă şi nişte costuri mai mari, iar bugetul lor trebuie să le poată suporta. Municipalitatea îi ajută în limita posibilităţilor. Avem programul pentru Piaţa Victoriei şi KFW, dar mai mult nu putem face. Noi trebuie să aplicăm legea, iar legea ne obligă să dăm amenzi dacă proprietarii nu îşi întreţin imobilele”, a spus primarul, Nicolae Robu, referitor la subiect.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*