Ultimele stiri

Proprietarii garajelor ce vor fi demolate vor primi bani de la Primărie. Despre ce sume este vorba

Aleea Azurului

De luni de zile reprezentanții municipalității duc lupte crâncene cu proprietarii garajelor din Timișoara pe care municipalitatea intenționează să le demoleze. Printre procese, Primăria a stabilit prețul garajelor ce vor fi puse la pământ. Astfel, proprietarul unui garaj dintr-o zonă mărginașă a orașului va fi despăgubit cu 2.800 de euro, iar unul din zona centrală cu 4.000 de euro.

Despre această decizie viceprimarul Traian Stoia spune că va fi una foarte costisitoare, având în vedere că ar trebui despăgubiți sute de timișoreni. De asemenea, acesta susține că ar fi putut exista și alte variante, dar nu a oferit mai multe detalii.

„Va fi costisitoare, după părerea mea, exista şi altă soluţie”, a explicat viceprimarul Traian Stoia.

Totuși, PMT intenţionează să demoleze garajele de tablă fără despăgubiri. În aceste situații se va trece la demonstrarea interesului public.

“Există garaje din tablă în zona centrală a oraşului, pentru care PMT nu va plăti, dar trebuie demonstrat interesul comunităţii în aceste cazuri. Vor fi despăgubiţi câteva sute de timişoreni care au garaje pe care PMT le va demola. Unii timişoreni cer mai mult pe garajele respective, aşa că au acţionat în judecată Primăria”, explică viceprimarul Traian Stoia.

Cu toate acestea, mulți timișoreni nu sunt de acord cu prețul oferit de municipalitate drept despăgubire și au acționat Primăria în instanță.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*