Ultimele stiri

Proprietarii palatului de pe Romulus nu vor să dărâme turnulețele. Ce măsuri va lua Primăria

Chiar dacă au fost somați să demoleze de bună voie turnulețele construite pe palatul de pe Romulus, proprietarii imobilului nu vor și merg până în pânzele albe.

După ce au fost invitați la o discuție amiabilă la Primărie în care să se decidă soarta turnulețelor construite ilegal, proprietarii au decis că nici nu vor să audă de demolarea acestora.

„Doamna Rădulescu a declarat că nu este dispusă să desființeze turnulețele în mod amiabil pentru că ele există de foarte multă vreme și dacă timp de 25 de ani nimeni nu a fost deranjat de ele, nu înțelege de ce sunt eu deranjat acum și trebuie să le desființeze. Deși i s-a spus clar că nu există autorizație pentru construirea lor, doamna și-a păstrat poziția”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Așa cum anunța si acum câteva zile, primarul Nicolae Robu și reprezentanții Primăriei Timișoara vor fi nevoiți să apeleze la instanța judecătorească pentru readucerea clădirii la forma legală.

“Sperăm ca în timpul cel mai scurt să obținem sentința definitivă, irevocabilă și executorie, astfel încât să se poată aduce acea clădire la forma aprobată, adică fără turnulețe”, a mai spus Robu.

Rămâne de văzut acum cât va dura procedura și dacă instanța va da o decizie în favoarea Primăriei, căci viceprimarul Traian Stoia avertiza că dacă se va ajunge la instanța de judecată, lucrurile se vor complica.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*