Ultimele stiri

Propunere inedită a unei profesoare din Timișoara. Ce scrisoare a primit Traian Stoia

Scrisoare inedită primită de viceprimarul Traian Stoia. Sătulă ca romii din Timișoara să se poarte de parcă ar avea orașul la picioare,  o profesoară din Timișoara, vecină cu romii din centrul urbei de pe Bega, îi propune edilului ca cei descoperiți că au vândut tendențios casele romilor după ce l-au cumpărat, să plătească.

Femeia „propune ca de la toţi cei are au cumpărat tendenţios şi ilegal diferenţa de preţ să intre în bugetul oraşului şi oraşul să poate face reparaţii întreţineri. Propunere este de pun simț, dar trebuie făcută în altă parte, la Parlament. Totuși, sunt ani buni care au trecut, mă îndoiesc că este posibil, dar e o propunere de bun simț”, arataTraian Stoia.

Profesoara face referire directă la romii de pe Alexandru Borza, și spune că comunitatea lor este ajutată de notari pentru a pune mâna pe locuințele din centrul orașului. De asemenea, femeia susține că acolo s-au făcut vânzări și la patru zile de la cumpărare, deși proprietarii nu aveau voie să vând timp de 10 ani.

„Dânsa face referire la cei care locuiesc pe strada Alexandru Borza numărul 7 şi cumpără diferite palate pe care îşi pun numele „Puiu Napolen” cum e la numărul 7, fosta grădiniţă de lângă sediul PSD, de pe C.D Loga. Femeia spune că această comunitate este ajutată de notari şi avocaţi şi vorbeşte despre vânzările pe 112 arătând că s-au făcut vânzări şi la patru zile distanţă de la cumpărare” , a mai spus Stoia.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*